Son Simó Vell és una finca-agroturisme, dotada de totes les condicions requerides per a un petit hotel boutique o finca de vacances d'alt standing.

Ara li oferim la possibilitat de gaudir al seu aire i en exclusiva de la casa i de la finca amb les seves instal·lacions, en règim de vacances familiar.

En el següent enllaç podrà conèixer les nostres habitacions. https://youtu.be/DUpmywEgY0U


LLOGUER VACACIONAL 2024
(MAIG, JUNY, JULIOL, AGOST, SEPT.)
CINC DÍES 8.350€ 1.670€ per día
SIS DÍES 9.765€ 1.627,5€ per día
SET DÍES 11.025€ 1.575€ día
(DÍES ADICIONALS 1.575€).
MESOS Abril, Octubre. 1.335€ per día
MESOS Febrer, Març, Novembre. 1.100€ per día
INCLOU L'ESTÀNCIA EN RÈGIM DE VIVENDA VACACIONAL D'US EXCLUSIU, 8 HABITACIONS DOBLES .
ALLOTJAMENT MÁXIM PER A 16 PERSONES. DISPOSAM DE DOS BRESSOLS GRATUÏTS. TAMBÉ OFERIM DOS LLITS SUPLETÒRIS PER NENS AMB UN COST DE 50€ PER LLIT/NIT.
POSSIBILITAT D'UN APARTAMENT ADICIONAL A LA FINCA PER 4 PERSONES (2 ADULTS + 2 NENS ) 300 € DÍA

ESTÀNCIA EN RÈGIMEN VIVENDA VACACIONAL, EXCLUSIU PER CLIENTS ALLOTJATS. ESDEVENIMENTS, PRÈVIA AUTORITZACIÓ DE LA PROPIETAT APLICANT ADEMÉS LES TARIFES I CONDICIONS DE SON SIMÓ VELL. LA TARIFA D'ESDEVENIMENT AMB ALLOTJAMENT ES DE 2.050€ + 20€ PER CONVIDAT NO ALLOTJAT JUNTAMENT AMB LES CONDICIONS DE VIVENDA VACACIONAL.

SOL·LICITUD DE RESERVA

LA CASA, DISPONIBILITAT:
8 habitacions dobles per 16 hostes i a més opció gratuïta de dos bressols per a nadons. Totes les habitacions disposen de llits 2x2 m, bany i aire condicionat.
ALTRES INSTAL·LACIONS:
SERVEIS INCLOSOS:
L'ESTADA
OPCIONAL:
ALTRES SERVEIS OPCIONALS:
  • Amb l'acord previ i conformitat podem facilitar-li els serveis de mainadera, massatges professionals, lloguer d'embarcacions, tast de vins i cuiner. Informació en aquells serveis que desitgi i puguem atendre'ls. A l'entrada li facilitarem una tarifa de preus dels serveis.
  • Llits extres per a nins, cost 50€ per llit (max.2).
CONDICIONS: