A la nostra finca, tenim el celler d’elaboració i criança de vins. És petita, d'artesania, amb tecnología moderna, dissenyada per criar, guardar i tastar els vins en les millors condicions. Les nostres vinyes les cuidem i mimam tot l'any, procurem no intervenir amb tractaments fitosanitaris i només les deixam madurar una mínima quantitat per tal de concentrar la màxima qualitat en la collita.

Les nostres vinyes són de varietats nobles, Merlot, Cabernet Sauvignon i Syrah, i sabem que la finca respon com "terroir" idoni i que ens donarà grans satisfaccions.

Al mes de setembre fem la verema a mà, seleccionant els raïms un a un, recollint-los en petites caixes, amb gran cura. Així s’inicia l’elaboració del vi, amb tractaments mecànics poc agressius.
La fermentació es realitza a temperatura controlada, i la criança en bótes noves de roure francès, gra fi, per varietats, sense premsats ni filtrats durant 18 mesos. Des de la seva collita romandrà en ampolla fins passats més de tres anys.

Quan vostè vingui, estarem encantats de mostrar-li les vinyes i el celler on podrà tastar el nostre vi "Pecat" i si ho desitja celebrar amb els seus amics qualque event.

La nostra família ve d’una llarga tradició en el món del vi de Mallorca. Ara podrà degustar un vi exclusiu, només a l'abast d'uns pocs, com el nostre Agroturisme. Us hi esperam.

VISITES CONCERTADES
De dilluns a divendres de 10:30 a 14:30 h.
Contacte:
Tel. 0034 971 54 73 05
Tel. 0034 678 400 277
info@sonsimovell.com
www.vinopecat.com
gal04-01-enoturismo-mallorca-wine-visits-cellar-Keller-Weinbereitung
gal04-02-enoturismo-mallorca-wine-visits-cellar-Keller-Weinbereitung
Pecat, Nota de Tast
El conegut somellier Nicolás Crispino, va redactar la corresponent nota de tast que el defineix: